قایقران تبریزی تیم ملی ایران گفت: تا به حال به پارو زدن برای کشور دیگری فکر نکرده ام و دوست دارم که با پرچم کشورم در عرصه جهانی افتخارآفرین باشم.

به گزارش سون خبر، معصومه داناپور، کاپیتان تیم ملی قایقرانی ایران در مسابقات جهانی که چند روز پیش در جمهوری چک برگزار شد، در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ورزش حرفه‌ای بسیار سخت و نیازمندِ حمایت است، گفت: فعالیت در رشته قایقرانی در استان ما به دلیل نبود آب به جز در مجموعه ائل گلی بسیار دشوار است و اگر حمایت وجود داشته باشد ورزشکاران زیادی می‌توانند در این رشته رشد کنند. متاسفانه در ۱۵ سال گذشته من به هر مجموعه‌ای برای این حمایت مراجعه کردم، کمکی حاصل نشد.
وی در ادامه افزود: خوشبختانه در یک سال گذشته مدیرعامل مجموعه هافمن حمایت و هزینه زیادی برای موفقیت من انجام دادند.

انتظار داشتیم در شهر صنعتی مثل تبریز امکانات بیشتری دراختیار ما باشد، من به جاهای زیادی رفتم اما در آخر فقط مجموعه هافمن این حمایت را انجام دادند و اگر حمایت بود ده‌ها داناپور در استان رشد می‌کرد.
ملی‌پوش قایقرانی استان در خصوص کسب سهمیه المپیک عنوان کرد: من در هر دو رشته کانوکادایی و دراگون بوت فعالیت داشته‌ام و در کانوکانادایی هم طلا و نقره کسب کردم. درحال حاضر یک و نیم تا دو سال تا مسابقات المپیک فرصت داریم و اگرچه هدف اصلی‌ام المپیک است اما قبل از آن برای بازی‌های آسیایی تلاش می‌کنم.
کاپیتان تیم ملی دراگون بوت کشورمان همچنین درخصوص اینکه پیشنهادی برای پارو زدن برای کشورهای دیگر داشته است، تأکید کرد: کسی که در سطح بین المللی فعالیت دارد این پیشنهادات به او می‌شود اما صادقانه عرض می‌کنم تا به حال به چنین چیزی فکر نکردم و دوست دارم که با پرچم کشور خودمان در عرصه جهانی افتخارآفرین باشم.

بانوی ورزشکار قایقرانی درباره محدودیت سنی در این ورزش گفت: رشته قایقرانی محدودیت سنی ندارد و از ۷ سالگی تا زمانی که توان جسمی افراد اجازه دهد امکان حضور در این رشته وجود دارد.
داناپور راجع به خداحافظی‌اش از دنیای ورزش در سال ۹۶ هم توضیح داد: آن سال متاسفانه حتی اجازه حضور من در آب برای تمرین را هم نمی‌دادند و بعد از پیگیری‌های مسئولان، این مشکل حل شد و بعد از مکاتبات و حمایت‌هایی که از طرف اداره کل ورزش و جوانان استان و مجموعه هافمن انجام شد هم برای قهرمانی آسیا و هم برای قهرمانی جهان اعزام شدم.

آقای حمیدیه مدیرعامل هافمن هزینه‌ها را تقبل و قایق و پارو تهیه کردند که مدیون این عزیزان هستم.
متاسفانه من چندباری در مصاحبه‌ها از مجموعه هافمن تشکر کرده‌ام اما آن را به دلیل تبلیغاتی بودن پخش نکرده‌اند، اگر قرار است حمایت بخش خصوصی سانسور شود آنها به چه امیدی اسپانسر ورزشکاران بشوند؟
وی افزود: جا دارد از حمایت خانواده‌ام به‌ویژه پدر و مادرم تشکر و قدردانی کنم. همچنین از فدراسیون قایقرانی، اداره کل ورزش و جوانان استان و مجموعه هافمن که در راه افتخارآفرینی حامی من بوده و هر کدام به نحوی نقش‌آفرینی کردند.

با توجه به تغییراتی که در مدیریت ورزش استان انجام شده، امید است قهرمان‌پروری در استان خصوصا در رشته قایقرانی تداوم پیدا کرده و بتوانیم ورزشکارانی را به تیم ملی معرفی کنیم.