سومین روز ثبت نام از داوطلبان شرکت در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از ساعت ۸ صبح روز سه شنبه در فرمانداری تبریز آغاز شده است.
از همان ساعت اولیه چند داوطلب شرکت در انتخابات مجلس جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شدند.
محمود صفری متولد سال ۵۷ اهل تبریز بوده و دارای مدرک کارشناسی ارشد روابط بین الملل و دکترای توسعه اقتصاد در سطح بین الملل است.
صفری با اشاره به هدف خود از شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: معتقدم در چنین شرایط پیچیدهی نیاز است اهداف فراموش شدهی نظام احیا شود. احساس میکنم مردم نیاز به نمایندگانی دارند تا این شعارها را عملیاتی کنند.گرایش سیاسی خاصی ندارم و به طور مستقل در این انتخابات شرکت کردهام.
ایوب بابایی(متولد ۵۳)، دانشجوی دکتری علوم اجتماعی و کارمند شرکت آب و فاضلاب از جمله داوطلبانی است که همان ساعات اولیه ثبت نام، جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد؛ او هدف خود را کاسته شدن از تمرکزگرایی و افزایش دموکراسی در جامعه عنوان کرد. به گفته خودش به صورت مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد.
معصومه سرایی(متولد ۵۱)، دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام در انتخابات مجلس از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو وارد فرمانداری تبریز شد. وی مدیر دبیرستان، فعال فرهنگی و دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی است، سرایی هدف خود را تلاش در راستای حل مشکلات اجتماعی جامعه و همچنین رفع چالش های موجود در حوزه آموزش و پرورش عنوان کرد و شرکت در عرصه انتحابات را تکلیفی برای خود دانست. وی اهل تبریز بوده و به گفته خودش بصورت مستقل وارد عرصه انتخابات خواهد شد.
محمد حسین فرهنگی، نماینده فعلی مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی ساعت ۱۰:۳۰ جهت ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس وارد فرمانداری تبریز شد.
فرهنگی متولد ۱۳۴۰ بوده و تاکنون چهار دوره(از دوره هفتم تا دهم) نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی بوده است.
وی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به جهت اینکه امروز مصادف با روز قانون اساسی و روز میثاق ملی ملت ایران است، امروز را برای ثبت نام انتخاب کردم. در انتخابات افراد بسیاری شرکت میکنند و جو رقابتی حاکم است، مردم نیز بر اساس جمع بندیهای خود به افراد رای خواهند داد.
وی افزود: بنده در مجلس دهم علاوه بر وظیفه حوزه انتخابیه، به صورت ملی نیز وظیفه داشتم اما در پیگیری مسائل استانی نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته و کم کاری نکردم.
وی گفت: در سطح ملی بحث پوشش حمایتهای اجتماعی به ویژه برای اقشار ضعیف را پیگیری کردیم که باید تکمیل شده و برخی نواقص را رفع کنیم.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه اقتصاد نیز ناهنجاریهایی که در ماه های اخیر ایجاد شده باید به تدریج ترمیم شود، چرا که مردم معذب هستند، افزود: مسایل مربوط به آموزش و پرورش، دانشگاهها، صنعت و کشاورزی را نیز در مجلس پیگیری کردیم.
وی با بیان اینکه در سطح استان نیز باید شاخصهای توسعه رشد کرده و پروژههای ناتمام تکمیل شود، تشریح کرد: مجلس دهم فاقد هویت بود و مجلسی بود که پراکندگی از همان ابتدا اذیتش میکند. حرکت ریاست مجلس نیز بر مبنای ابقای خود بود، از این رو مسائل کلان کشور از اولویت خارج شد.
وی در ادامه افزود: سیاستهای کلی نظام قانون گذاری ابلاغیه رهبری نیز مورد توجه بوده و باید بخشی از آن به آیین نامه داخلی در مجلس تبدیل شده و برخی نیز در عمل مورد توجه قرار گیرد.
این داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خاتمه اظهار کرد: با شفافیت مالی کاملا موافقم و خود نیز به صورت شفاف زندگی میکنم؛ در دوره دهم نیز با توجه به شرایط کلی مجلس سعی کردیم در تمامی حوزه ها تاثیر گذار باشیم و حتی یک چهارم برنامه بودجه نیز با مدیریت ما در مجلس تنظیم شد.
حجتالاسلام سید جلال الدین موسوی شربیانی، ۴۵ ساله، دارنده مدرک دکتری علوم سیاسی و عضو هیات علمی دانشگاه، اولین روحانی داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد و به گفته خود از طیف اصولگرایی وارد عرصه انتخابات خواهد شد. وی گفت: شرکت در انتخابات برای کسانی که توانایی کافی دارند یک تکلیف بوده و باید افرادی در شان و منزلت حوزه انتخابیه به مجلس راه یابند. مجلس دهم ضعیفترین مجلس ادوار بود و معتقدم این دوره چهره های جوان در مجلس حضور مییابند. با شفافیت مالی موافقم و خواستارم شورای نگهبان نظارت بیشتری داشته باشد تا انتخابات به عرصه خرید و فروش تبدیل نشود.
محمد رحیمی(متولد ۱۳۶۶) دیگر داوطلب کاندیداتوری مجلس است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد، وی دارای مدرک کارشناسی ارشد بوده و کارمند مخابرات است. وی ساکن تبریز بوده و حضور جوانان در مجلس را هدف اصلی خود دانست و گفت: جوانان میتوانند با حضور در مجلس اثرگذار بوده و مطالبات قشر جوان را پیگیری کنند.
یوسف دهقانی(۱۳۴۹)، با مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی دیگر داوطلبی است که جهت ثبت نام وارد فرمانداری تبریز شد. او شاعر و کارمند شهرداری منطقه سه تبریز بوده و به گفته خودش بدون وابستگی به هیچ حزبی وارد انتخابات میشود. وی اصلی ترین دغدغه خود را به روز نبودن برخی قوانین و کمبود نمایندگان حقوقی در مجلس عنوان کرد و گفت: مردم تحصیل کردگان حقوق را بیشتر مورد توجه قرار دهند.