معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: نمک تاثیر زیادی بر پرفشاری خون داشته و این مسئله عامل بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر است.

حسین فرشیدی افزود: نمک‌های صورتی و آبی مورد تایید وزارت بهداشت نیست و نمک های رنگی حاوی مقدار زیادی فلزات سنگین بوده و مصرف آن سبب کمبود ید و بروز مشکلات کلیوی در بین افراد می شود.

اسماعیل زاده تاکید کرد: مصرف لبنیات برای تمام افراد ضروری است و تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که مصرف کافی لبنیات داشته باشند از ابتلا به سرطان‌های مختلف مصون خواهند بود.

  • منبع خبر : باشگاه خبرنگاران