• امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
5

تشریح اقدامات خدمتگزاران دولت سیزدهم در آذربایجان‌شرقی

  • کد خبر : 5982
  • 09 شهریور 1401 - 11:25
تشریح اقدامات خدمتگزاران دولت سیزدهم در آذربایجان‌شرقی

استاندار آذربایجان شرقی به تشریح اقدامات انجام شده در استان از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم پرداخت. عابدین خرّم سه‌شنبه شب، هشتم شهریور ماه، در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: یک سال از روی کارآمدن دولتی که با رأی مردم انتخاب شد، گذشت و به‌عنوان خادم ملت در آذربایجان شرقی از روزی که منصوب شدیم، […]

استاندار آذربایجان شرقی به تشریح اقدامات انجام شده در استان از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم پرداخت.

عابدین خرّم سه‌شنبه شب، هشتم شهریور ماه، در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار کرد: یک سال از روی کارآمدن دولتی که با رأی مردم انتخاب شد، گذشت و به‌عنوان خادم ملت در آذربایجان شرقی از روزی که منصوب شدیم، تمامی چالش‌ها مرور شده و با نخبگان و علمای استان نشست‌هایی انجام شد تا در مسیر عدالت، پیشرفت، مردم‌داری، فساد ستیزی و مقابله با هرگونه پلشتی گام برداریم.

وی ادامه داد: کار را شروع کردیم، باید در چند حوزه وارد می‌شدیم و از مردم برای رفع مشکلات کمک می‌خواستیم، اولین حرکت، فرمایشات رهبر معظم انقلاب بود که به سلامت مردم و مقابله با ویروس کرونا تأکید بسیاری داشتند و وزارت بهداشت به تنهایی نمی‌توانست کارها را انجام دهد و همگامی و همکاری مردم لازم بود، همه دست به دست هم داده و مبارزه را شروع کردند.

وی افزود: اوایل کار با کمبود واکسن و نیروی انسانی آموزش دیده مواجه بودیم و باید حرکت مؤمنانه انجام می‌دادیم تا مردم در سراسر استان تحت پوشش قرار بگیرند که اکنون قریب به ۹۰ درصد مردم واکسینه شدند.

خرّم خاطرنشان کرد: جان مهمترین بخش است اما در کنار آن، تمامی تار و پود زندگی مردم دچار چالش شده بود و دولت با تمام قوا وارد شد و خدا را شاکریم که توانستیم ویروس کرونا را مهار کنیم و مردم با آرامش خاطر کار خود را شروع کنند.

وی گفت: قرارگاه دوم ما، قرارگاه اقتصاد و معیشتی بود و با تبعات آثار سوء کرونا و نرخ تورم مواجه بودیم که فراز و نشیب در بازار بالا بود و اقدامی جهادی در استان انجام شد و توانستیم ۹ قلم کالای اساسی را از حالت اضطراری خارج کنیم و اکنون با آرامش کامل و امیدواری که هیچگونه مشکلی از لحاظ تامین نیازهای مردم نداریم، به کار خود ادامه‌ می‌دهیم.

وی اضافه کرد: از آبان ماه ۱۴۰۰ قرارگاه مشترک انرژی را شروع کردیم و در زمینه‌ی آب، برق و گاز وارد عمل شده و در تمامی سطوح زندگی مردم بازسازی و نوسازی اساسی در حوزه انرژی اتفاق افتاد که با پیگیری‌های انجام شده، ارکانی از مجموعه مسئولین وارد شده و مشکلات را برطرف کردند.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ با افزایش ۱.۵ درجه‌ای دمای هوا مواجه بودیم اما از لحاظ آبی مشکل نداشتیم البته شاید قطعی در برخی شهرستان‌ها باشد، اما اکثرا مشکلی نداشتیم.

وی افزود: چرخ تولید استان با مشکلات موجود تعطیل نشد و مردم مشکلات را تحمل کرده و در مقابل آنها ایستادند؛ نقشه راهی در حوزه انرژی‌ تعیین شد تا دغدغه‌ها را برطرف کنیم.

خرّم اظهار کرد: هر هشت سد استان در حال عملیات اجرایی و فعال هستند، سه سد استان صد درصد آبگیری می‌شوند، در طول یکسال گذشته ۲۶۰۰ هکتار از پایاب سدها بهره‌برداری شد و تا پایان سال ۱۶ هزار هکتار دیگر نیز بهره‌برداری می‌شوند.

وی افزود: خطوط انتقال فرسوده استان تقریبا بازسازی شد و نیروگاه برق تبریز بازتوانی اساسی شده و اکنون با توان ۴۵۰ مگاوات فعالیت می‌کند و به حول و قوه الهی در حوزه برق و آب مشکلی نداریم.

وی گفت: آذربایجان شرقی متصل به کریدور شرق و غرب بوده و از ترانزیتی‌ترین استان‌ها در سطح ملی و بین‌المللی است که در سفر ریاست جمهوری بالاترین عدد به حوزه‌ی راه اختصاص یافت و امسال ۷۲۰ کیلومتر بهسازی آسفالت انجام شده است و همچنان ادامه دارد.

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: بخشی از آزاد راه تبریز- زنجان و راه اتصال به بازرگان انجام و پیمانکاران در حال اجرای فعالیت هستند و آزادراه سراب به تبریز و تبریز به اردبیل نیز تمام شده است، تبریز نوردوز هم ادامه دارد و جزو برنامه‌های اساسی ما است.

وی افزود: یکی از استان‌های صنعتی کشور هستیم که ارزش افزوده بالایی داریم و بسیاری از واحدهای ما فعال هستند و بخش عمده واحدها راه‌اندازی شده و واحدهای راکد از بین رفتند، ایجاد و توسعه واحدهای جدید و مگاپروژه‌ها برای تکمیل این زنجیره از اولویت‌های ما است.

وی گفت: بخش سرمایه گذاری خصوصی نیز وارد عمل شد و در ده ماه اخیر ۵۰۰۰ میلیارد بخش خصوصی سرمایه‌گذاری کرد و ۲۰ هزار نفر صاحب شغل شدند.

وی اضافه کرد: در سال آینده باید ارزش افزوده صنعت، بخش تجارت و صادرات رشد داشته باشد که در بخش صنعتی صادرات ما ۱.۵ میلیارد دلار است و پیش‌بینی می‌شود تا دو سال آینده دو برابر شود و ستاد تسهیل آن نیز آماده است.

خرّم خاطرنشان کرد: در خدمات سرمایه گذاری پنجره‌ای واحد تشکیل شده است و اکنون شرایط مناسب است، معادن باید یکی از اصلی‌ترین و برجسته‌ترین عوامل موثر در اقتصاد استان باشند همچنین اکنون مراحل قانونی مس آذربایجان انجام می‌شود اما باید توجه داشت که معادن در آینده و توسعه استان نقش اول را دارند.

وی اضافه کرد: سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ پس از فروکش کردن کرونا اقدامات مناسبی در حوزه‌ی فرهنگ استان انجام شد و ۲۵ درصد موافقت‌های اصولی در سرمایه‌گذاری بخش گردشگری افزایش یافت.

وی گفت: گردشگری خارجی باید در استان ما رونق یابد تا بسیاری از مسائل برطرف شود تا آثار استان دیده شود و ۹۱ پروژه حوزه‌ی فرهنگ و گردشگری با ۲۳ هزار میلیارد تومان در حال انجام است.

استاندار آذربایجان شرقی متذکر شد: رشد ۳۰۰ درصدی گردشگری خارجی را داشته‌ایم و پروازهای ما نسبت به سال‌های گذشته دو برابر شده اما همچنان پاسخگو نیست.

وی یادآور شد: اقامت در شهرهای مختلف استان افزایش یافت و بالای ۸۰ درصد مراکز از طریق گردشگر خارجی و داخلی در شدند و ضمن اینکه با ۱۰ سفیر دیدار داشتیم که آثار رفت و آمدها دیده شد و همچنان ادامه دارد چراکه دیپلماسی منطقه‌ای در استان ما مهم است.

خرّم اظهار کرد: بخشی از مقبره الشعرا به اتمام رسید و بخش دوم هم تا آخر سال به پایان می‌رسد تالار شهر و هشت تالار در سطح شهر عملیاتی شده‌اند و حوزه‌ی ورزش و جوانان دنبال را هم کرده و برای ورزشگاه یادگار امام(ره) رقم مناسبی اختصاص یافته است؛ توسعه‌ی ورزش از اولویت‌های اصلی ما است.

وی افزود: حوزه مسکن از موضوعات مهم دولت بوده است و ۹۵۰۰ واحد با خود مالکی و پرداخت تسهیلات افتتاح کردیم شد و ۸۸۵۰ هکتار پر تمامی شهرستان‌ها آماده شد و بخشی شروع شده است و بخشی هم انجام می‌شود.

وی ادامه داد: نوسازی و بازسازی شهر تبریز نکته مهم دیگری است و مناطق حاشیه نشین مهم بوده و در حال برنامه ریزی هستند؛ در سر تا سر استان کار سازندگی در حوزه‌های مختلف درحال انجام است و کارگاه کوچکی از کشور اسلامی در سطح آذربایجان شرقی شکل گرفته است.

استاندار آذربایجان شرقی متذکر شد: دولت اختیاراتی در رابطه با کشورهای همسایه به استان‌های مرزی داده است و با آذربایجان، ارمنستان و ترکیه برای ایجاد شهرک‌های مشترک صنعتی و شرکت‌های دانش بنیان توافق کرده‌ایم چراکه بهترین شرایط دیپلماسی این دولت است.

وی اظهار کرد: در مسئله برجام گشایش اتفاق افتاده و نوسازی در حوزه‌ی صادرات رخ داد و گمرک‌های ما باید در فعال‌ترین شرایط و وضعیت باشند و شبانه روزی کار کنند؛ بنابراین مشکلات باید رفت شود تا قطب اصلی توسعه‌ی ملی را رقم بزنیم.

وی بیان کرد: منطقه آزاد ارس، منطقه مغفول مانده استان است اما صد درصد در تحول منطقه نقش دارد، سند تحول تدوین شده و کمبود حوزه انرژی حل شده است تا منطقه آزاد ارس و سهلان نقش ویژه‌ای در توسعه‌ی اقتصادی استان داشته باشند.

خرّم افزود: از اولین روز شروع دولت جدید، حتی یک هفته میزهای خدمت استان تعطیل نشده و در تمامی محلات برقرار شده است و ارتباطات مردمی را وظیفه و تکلیف خود می‌دانیم چراکه با مردم بودن یک فرصت است.

وی گفت: بیش از ۷۰ هزار نفر در سطح استان به صورت مستقیم با مسئولین استانی و کشوری ارتباط داشته‌اند و ۲۸ برابر رسیدگی‌ها در ارتباطات مردمی افزایش یافته است.

وی اظهار کرد: اقدامات بسیاری در حوزه‌ی دانش بنیان انجام داده‌ایم و ستاد دانش بنیان استان سند مصوب تشکیل داده و در این رابطه تجمیع اکوسیستم فناوری استان و کارخانه نوآوری راه افتاد و سرمایه صندوق‌ها نیز افزایش یافت، اکنون رتبه هشتم را به خود اختصاص دادیم که مناسب نیست.

استاندار آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: از مردم به دلیل همراهی که داشتند، تشکر می‌کنم و با کمک آنها امروز مشکلات به حداقل ممکن رسیده و در اقتصاد استان بهترین اقدامات را انجام داده‌ایم و توانسته‌ایم مشکلات حوزه‌های مختلف را برطرف کنیم، ارزش افزوده در حوزه خدمات و صنعت را بالا ببریم، تولید ناخالصی داخلی و مجموعه‌های فرهنگی را افزایش دهیم تا بخشی از مسائل مرتفع شود و سال پیش رو، شش ماه تحرک و بازسازی انقلابی خواهد بود.

لینک کوتاه : https://sonkhabar.ir/?p=5982

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.